Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Uporządkowanie działów pogaduszek

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pomysł na uporządkowanie działów w pogaduszkach. Chodzi mi o to aby dodać odpowiednie poddziały.

Większość działu jest w tematach w co zagrać, więc pierwszym poddział nazywał by się "Gry". Wiadomo o czym by był- o grach, jak ktoś nie umiał by się domyślić.

Drugiego nie wiem jak nazwać, ale był by o sytuacjach życiowych, wszelkich innych, które nie są związane z komputerem, internetem i grami. W tym poddziale nikt nie miał by prawa użyć okropnego sformułowania "znowu samosia".

Kolejny był by o sprzęcie, wszelkich doradzaniach jaki telefon, komputer, pad i inne tam rzeczy kupić. Sporo tego w pogaduszkach jest, więc to też przydało by się. Nazywał by się nie wiem np. "Elektronika", "Sprzęt". Nie wiem, nie znam się na nazwach.

Następny też nie wiem jak nazwać, ale był by o humble bundle, paysafe card, innych rzeczach związanych z internetem.

Nie wiem co jeszcze mógł bym wymyślić, ale i tak pewnie odrzucicie, jak wszystkie moje sugestie, bo za dużo tego, bo był by bałagan (nie, był by wtedy porządek), bo moderatorzy mieli by za dużo roboty z przenoszeniem, bo jestem zwykłym postmakerem i gówno mogę na tym forum dlatego, że nie mam u was szacunu, ale zawsze warto spróbować, może znajdzie się jakiś zwolennik mojej sugestii.

Opublikowano

nie po co robić burdel poddziałami nowymi? Są muzyka sport anime dowcipy i zadania domowe,tyle wystarczy

Opublikowano

Dział Pogaduszki jest na tyle charakterystyczny i przewija się w nim tyle tematów, że bezsensem jest tworzenie multum, rożnych subfor.

Nie.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie, za dużo by tego było. Chociaż poddzial samosia się przyda, bo coraz więcej głupich tematów jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...